Brödernas Hockey Trophy Ishockey

Väsby IK / Upplands Väsby - Stockholms län

När?

Friday, August 25, 2023 - Sunday, August 27, 2023 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Pojkar 2011

Kontaktinformation

073-767 19 76
Husarvägen 27-29, 194 35 Upplands Väsby launch
hej@brodernashockeytrophy.se launch
https://www.brodernashockeytrophy.se/ launch

Information

Inbjudan Brödernas Hockey Trophy 2023.

Väsby IK och Brödernas arrangerar under säsongen 2023/2024 fyra tredagarscuper som spelas med två grupper á fem lag. Alla spelar två matcher på fredagen, två matcher på lördagen och en till två matcher på söndagen. Efter gruppspelet så kommer slutspel där de ettorna och tvåorna i grupperna spelar semifinaler och lag tre till fem i gruppen spelar placeringsmatcher. Förlorarna i semifinalerna spelar sedan placeringsmatch och vinnarna spelar final. Alla matcher spelas 2 x 20 minuter effektiv tid.

Priset per spelare är 1000 kr. Ledare betalar 550 kronor. I priset ingår lunch och middag på fredag och lördag samt lunch på söndag. Varje lag får dessutom en låda med frukt vid ankomst.

Nivån på cupen är medel.

OBS! ALLA LAG SKALL INNEHÅLLA MINST 15 UTESPELARE, 1 MÅLVAKT OCH 2 LEDARE.

Omklädningsrum Alla lag disponerar eget omklädningsrum under turneringen. Tag med skridskoskydd!

Boende och mat

För våra gäster så erbjuder vi boende på Scandic Upplands Väsby till förmånliga priser. Hotellet ligger 50 meter från ishallen.

En blockreservation är gjord för att säkra upp rum för våra gästande lag. (I första hand för spelare och ledare).

Vi har även Scandic Infra City fem minuters bilfärd från ishallen.

Priser Alla spelare får en deltagarmedalj från Brödernas Hockey Trophy och vi kommer även att dela ut ett antal individuella priser till utvalda spelare. Lag ett till tre erhåller pokal.

Kostnader Lagavgiften på 4000 kronor ska betalas i samband med bokningen. Tänk på att er plats ej är säkrad innan lagavgiften är inbetalad. Senast den 1/6 ska en dellikvid på 6000 kronor betalas in. Resterande del av deltagaravgifterna ska betalas två veckor innan cupstart.

Anmälan och avbokningsvillkor Ni anmäler er till Brödernas Hockey Trophy genom att maila in en skriftligt anmälan till hej@brodernashockeytrophy.se . Ni ska även betala lagavgiften 4 000 kr till vårat bankgiro 5476-3495 . Märk er betalning med klubbnamn och åldersklass.

Anmälan är bindande.

Vi kommer ha häftiga lotterier, tävlingar och vår partner Brödernas kommer att vara på plats.

Upplevelser för medföljande familjer Vi kan erbjuda ett stort utbud med upplevelser för medföljande familjer. Bland annat kan vi via vår resepartner erbjuda skräddarsydda shoppingturer till Stockholm City eller Mall of Scandinavia. Eller varför inte ta ett besök i simhallen eller på golfbanan i Upplands Väsby. Hör av er för till cupansvarig för mer information.

För mer information ring vår cupgeneral på +4673-767 19 76 vardagar mellan 10-12 samt 13-15 eller maila på hej@brodernashockeytrophy.se.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!