Estland: Tallink Floorball Tournament (seniorer) Innebandy

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 6 augusti 2021 - den 7 augusti 2021 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Damer
Herrar

Kontaktinformation

031137400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/innebandy/estland/tallink-floorball-tournament-seniorer/ launch

Information

Välkomna till Tallinn och Tallink Floorball Tournament!

I Estlands huvudstad Tallinn avgörs innebandyturneringen Tallink Floorball Tournament för ungdomar, juniorer och seniorer under tre helger. Den 6-7 augusti spelas turneringen för seniorer. Helgen 13-15 augusti spelas turneringen för ungdomar och juniorer i klass A-D (födda 2000-2007). Den 20-22 augusti spelas turneringen för pojkar i klass D-F (födda 2008-2011).

Varje år deltar över 200 lag i turneringen och i år räknar man med minst lika många deltagare. Tallink Floorball Tournament är en välorganiserad innebandycup som har växt i popularitet under de senaste åren. Det är smidigt att ta sig till Tallinn med färja från Stockholm och när ni kommer fram äntrar ni en mysig stad med medeltida stadskärna som bjuder på ett rikt kultur- och restaurangliv.

Matcherna spelas i Kalevi Spordihall och i samband med turneringen anordnas också en pokerkväll på Tallink City Hotel, där ni också bor.

Under turneringen garanteras varje lag minst sex matcher vardera i antingen tävlingsserien eller i utmanarserien. Slutspelet spelas enligt lagets placering i gruppen efter gruppspelet. Speltiden är 2x10 minuter.

OLKA Sportresor är exklusiv partner till Tallink Floorball Tournament på den svenska marknaden. Från och med 2019 hanterar OLKA Alla bokningar inklusive registrering av lag för turneringen samt logi för de deltagande lagen från Sverige. Vi hjälper er med bokning av hela resan; deltagande, boende och transport.

Cupen spelas 6-7 augusti och avresa från Stockholm med färja sker den 5 augusti och ni är hemma i Sverige igen 8 augusti. Vi rekommenderar två nätters boende i Tallinn.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!