Estland: Tallink Floorball Tournament (seniorer) Innebandy

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 7 juni 2024 - den 8 juni 2024 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Damer
Herrar

Kontaktinformation

031137400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/innebandy/estland/tallink-floorball-tournament-seniorer/ launch

Information

I Estlands huvudstad Tallinn avgörs innebandyturneringen Tallink Floorball Tournament för ungdomar, juniorer och seniorer under tre helger. Den 7-8 juni spelas turneringen för seniorer. Helgerna 17-19 maj och 24-26 maj spelas turneringen för ungdomar och juniorer (födda 2004-2013).

Varje år deltar över 200 lag i turneringen och i år räknar man med minst lika många deltagare. Tallink Floorball Tournament är en välorganiserad innebandycup som har växt i popularitet under de senaste åren. Det är smidigt att ta sig till Tallinn med färja från Stockholm och när ni kommer fram äntrar ni en mysig stad med medeltida stadskärna som bjuder på ett rikt kultur- och restaurangliv.

Matcherna spelas i Kalevi Spordihall och i samband med turneringen anordnas också en pokerkväll på Tallink City Hotel, där ni också bor.

Under turneringen garanteras varje lag minst fem matcher vardera i antingen tävlingsserien eller i utmanarserien. Slutspelet spelas enligt lagets placering i gruppen efter gruppspelet. Speltiden är 2x10 minuter.

OLKA Sportresor är exklusiv partner till Tallink Floorball Tournament på den svenska marknaden. Från och med 2019 hanterar OLKA Alla bokningar inklusive registrering av lag för turneringen samt logi för de deltagande lagen från Sverige. Vi hjälper er med bokning av hela resan; deltagande, boende och transport.

Cupen spelas 14-15 juni och ni är hemma i Sverige igen den 16 juni om ni väljer att resa med flyg. Vi rekommenderar två nätters boende i Tallinn.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!