Newbody Family Winter Cup 7 vs 7 Fotboll

IF Brommapojkarna / Stockholm - Stockholms län

När?

den 20 februari 2021 - den 21 februari 2021 , Sista registreringsdag är den 10 januari 2021

Åldrar

Flickor 2010
Pojkar 2010

Kontaktinformation

070
Gulddragargränd 60 launch
oscar.theren@bpfotboll.se launch
https://www.cupmate.nu/cup/if-brommapojkarna-newbody-family-winter-7-manna-2 launch

Information

Välkommen till Newbody Family Winter Cup 7 vs 7 En av få 7 vs 7 turneringar på konstgräs inomhus i vinter! Vi vill ge er chansen att spela bra matcher på 7 mot 7 plan mitt i vintern i vårt uppvärmda tält på Grimsta IP.

Cupen vänder sig till lag i åldersklassen 2010 som spelar medel/svår-serie.

Alla lag spelar 3 matcher. Matcherna är 1 x 25 minuter. Alla domare är utbildade av STFF och dömer på högnivå både på 7, 9 och 11-manna.

Convid 19 Vi kommer följa FHM och Svffs riktlinjer vad det gäller folksamlingar och arrangemang. Vi kommer dela upp cupen och ta emot färre antal lag så att det blir få lag samtidigt på Grimsta. Och vi kommer att göra de åtgärder vi kan för att säkra cupen så bra som möjligt. Obs, Inga föräldrar får vara på plats.

Vi uppdaterar närmare cupen om vad som gäller utifrån de riktlinjer som finns.

OM cupen inte blir av så får ni pengarna tillbaka.

Syftet med cupen är att lagen ska få spela bra matcher på konstgräs även vintertid.Lagen delas in i fyralagsgrupper där alla möter varandra en gång.

OBS! inget slutspel, alla lag får tre bra matcher.

Spelplanen är 7 mot 7 på konstgräs. Ni spelar bara matcher en av cupdagarna Spelschema publiceras senast 2 veckor innan cupen startar.

Om en åldersklass inte blir full så blir den ej av och ni får tillbaka anmälningsavgiften.

Diplom till alla deltagare Cafeteria finns klubbhuset Omklädningsrum finns på idrottsplatsen (om riktlinjerna tilllåter det)

Turneringen kommer att hålla hög kvalité på spelplaner, domare, servering och service.

Anmäl er direkt, först till kvarn som gäller. För att anmälan ska bli definitiv så betala in anmälningsavgiften till bankgiro 742-0425. Märk betalningen med åldersklass+lagnamn

Anmälningsavgiften är 2595 kr/lag.

Hör gärna av er om ni har några frågor.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!