Tyskland: Ruhr Pokal Handboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 2 april 2021 - den 5 april 2021 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Flickor 2002, 2004, 2006, 2008
Pojkar 2002, 2004, 2006, 2008

Kontaktinformation

031137400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
http://olka.se/cuper/handboll/tyskland/ruhr-pokal launch

Information

Tysklands åttonde största stad Dortmund erbjuder mycket mer än ett av landets främsta fotbollslag, Borussia Dortmund. Dortmund är en sprudlande stad där det går att kombinera mysiga restaurangbesök och kulturupplevelser med en fantastisk handbollsupplevelse där ni får möjlighet att mäta era krafter mot lag från flera av världens främsta handbollsnationer!

Turneringen spelas huvudsakligen i utkanten av Dortmund i de två byarna Oespel och Dorsfeld. Ett av nyckelorden för turneringsarrangören är gemenskap. Efter tunga sammandrabbningar på plan får spelarna möjlighet att fira tillsammans på den spelarfest som anordnas för samtliga turneringsdeltagare.

Vid sidan om handbollen kommer det självklart finnas möjlighet att utforska andra delar av Dortmund. Charmiga Alstadt ligger exempelvis inom 15 minuters gångavstånd från turneringsområdet. Här finns gott om mysiga restauranger och terrasser.

Ta chansen att kombinera sport och nöje genom att anmäla ert lag till Ruhr Pokal redan nu!

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!