Portugal: Lisbon Handball Youth Cup Handboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 17 juni 2022 - den 20 juni 2022 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Flickor 2005, 2007, 2009, 2011
Pojkar 2004, 2006, 2008, 2010

Kontaktinformation

031137400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/handboll/portugal/lisbon-handball-youth-cup/ launch

Information

Vi välkomnar er till en av Europas trendigaste och mest mångskiftande städer, Lissabon. Här anordnas Lisbon Handball Youth Cup 2022 för andra gången.

Portugal är en växande handbollsnation och utsågs nyligen till en av världens säkraste resmål. Det rimmar givetvis väl med att det arrangeras en handbollsturnering för ungdomar i Lissabon - en stad som har stor vana av att ta emot idrottande ungdomar. Turneringen arrangeras av en partner som vi både har besökt, men också har arbetat med sedan flera år tillbaka; Move Sports arrangerar nämligen även Lisbon Football Youth Cup och vi har haft många nöjda lag på resa till Lissabon.

Den portugisiska historien ekar mellan kullerstensbelagda torg, anrika byggnader och moderna tillskott. Lissabon har en helt unik stadskärna som fylls med breda avenyer, kantas av prunkande växtlighet och som smyckas av mosaikdetaljer. Här kommer ni inte ha några problem med att fylla tiden mellan era matcher!

Välkomna att kontakta oss för deltagande i turneringen under 2022.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!