Nyköping Futsal Cup 2020 Futsal

Nyköpings BIS / Nyköping - Södermanlands län

När?

den 1 februari 2020 - den 2 februari 2020 , Sista registreringsdag är den 6 januari 2020

Åldrar

Damer
Herrar
Pojkar 2000, 2001

Kontaktinformation

0155-190 190
Rosvalla launch
info@bissarna.se launch
https://www.procup.se/cup/33199.htm launch

Information

**Nyköpings BIS storsatsar på Nyköping Futsal Cup! ** Vi tror på futsal som sport och framtiden ligger i de ungdomar som nu kan välja den idrotten istället för en annan inomhussport. Nyköpings BIS vill hänga på trenden och med en av Sveriges bästa arenor i ryggen så storsatsar vi på en framtidssport.

Turneringen 2020 kommer att spelas den 1 och 2 februari i alla de tre nya sporthallarna. Vi kommer att kunna ta emot 80 lag fördelat på fyra klasser.

Klasserna är herrar och damer men även juniorer och herrar klass 2. Herrar klass 2 är för fotbollslag div 4 och neråt med futsallicenser. Men givetvis är även dom välkomna att anmäla sig i den vanliga herrklassen.

Vi har även involverat näringslivet och kan erbjuda förmånliga hotellerbjudanden för de lag som önskar det.

Prispengarna i denna turnering kommer att ligga på över 80 000 kr fördelat utefter hur många lag vi kan ta emot i varje klass.

"För Nyköpings BIS är detta en rejäl satsning på ett enskilt arrangemang. Vi vill helt enkelt ge detta en rejäl chans och därför har vi lyssnat på många åsikter och utvecklar arrangemanget med fler klasser och betydligt högre prispengar. Med de fantastiska möjligheterna vi har här på Rosvalla så borde det locka både besökare och många intressanta lag", säger Nyköpings BIS klubbchef Patrik Berglin.”

Läs mer på www.nykopingfutsal.se

Frågor besvaras av: Patrik Berglin 0155-190 192

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!