Estland: Tallink Floorball Tournament (seniorer) Innebandy

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 12 juni 2020 - den 13 juni 2020 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Damer
Herrar

Kontaktinformation

031137400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/innebandy/estland/tallink-floorball-tournament-seniorer/ launch

Information

Välkomna till Tallinn och Tallink Floorball Cup!

I Estlands huvudstad Tallinn avgörs innebandyturneringen Tallink Floorball Tournament för seniorer, ungdomar och juniorer under fyra helger. Helgen 8-10 maj spelas turneringen för juniorer i klass A-B (födda 1999-2003). Den 15-17 maj spelas turneringen för pojkar i klass E-F (födda 2007-2010). Den 22-25 maj spelas turneringen för ungdomar i klass C-D (födda 2004-2006). Den 12-13 juni spelas turneringen för seniorer (herr och dam).

I fjol deltog över 200 lag i turneringen och i år räknar man med minst lika många deltagare. Tallink Floorball Tournament är en välorganiserad innebandycup som har växt i popularitet under de senaste åren. Det är smidigt att ta sig till Tallinn med färja från Stockholm och när ni kommer fram äntrar ni en mysig stad med medeltida stadskärna som bjuder på ett rikt kultur- och restaurangliv.

Matcherna spelas i Kalevi Spordihall och i samband med turneringen anordnas också en pokerkväll på Tallink City Hotel, där ni också bor.

Under turneringen garanteras varje lag minst sex matcher vardera i antingen tävlingsserien eller i utmanarserien. Slutspelet spelas enligt lagets placering i gruppen efter gruppspelet. Speltiden är 2x10 minuter.

OLKA Sportresor är exklusiv partner till Tallink Floorball Tournament på den svenska marknaden. Från och med 2019 hanterar OLKA Alla bokningar inklusive registrering av lag för turneringen samt logi för de deltagande lagen från Sverige. Vi hjälper er med bokning av hela resan; deltagande, boende och transport.

Cupen spelas 12-13 juni och avresa från Stockholm med färja sker den 11 juni och ni är hemma i Sverige igen 14 juni.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!