Ramverkstan Cup Fotboll

BP / Kristinehamn - Värmlands län

När?

den 31 januari 2020 - den 2 februari 2020 , Sista registreringsdag är den 15 januari 2019

Åldrar

Pojkar 2009, 2010

Kontaktinformation

0703751264
patrick.luxenburg@martinservera.se launch

Information

Välkommen till Ramverkstan Cup 2020

En av vinters mest spännande fotbollscuper.

Vi bjuder in till en riktigt bra 7-manna turnering den 31 jan-2 feb i fantastiska inomhushallen i Kristinehamn. Matcherna spelas på konstgräs och hela turneringen håller väldigt hög klass. Ramverkstan Cup spelas för 4:e året i rad och brukar vara väldigt populär och blir snabbt fullbokad.

Info

  • Åldersklass - 2009 & 20010

  • Alla lag spelar 6 matcher

  • Matcherna är 2 x 15 min

  • Underlaget är konstgräs

  • Planstorlek - stor 7-manna

  • Nivå Svår/Medel

Kristinehamns Arena

Spelplanen är 7-manna konstgräs, alla lag garanteras 6 matcher. Vi har hög kvalitét på domarna. Hallen är tempererad och ger er utmärkta förutsättningar för matchspel mitt i vintern. Adressen till hallen är Arenavägen 3, 681 53 Kristinehamn.

Boende & mat

Lagen erbjuds att bo i anslutning till Fotbollarenan där det finns riktiga sängar samt att äta sina måltider där för 1595 kr per spelare/ledare. Det som ingår i priset är två nätter, sex måltider. Det är cirka 1 km mellan boendet och spelplanerna. . Boendet är avsett för spelare och ledare, föräldrar hänvisas till att boka eget boende.

Lagavgiften på 3000 kr per lag betalas direkt i samband med anmälan, spelar/ledaravgiften per person på 1595 kr betalas 4 veckor innan cupen.

Sannabadet

Precis intill spelplanen ligger Äventyrsbadet -Sannabadet. Värt ett besök under helgen.

Överåriga

Om ni har någon/några överårig så ska tävlingsledningen godkänna det.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!