Spanien: Barcelona Summer Cup Fotboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 5 juli 2021 - den 9 juli 2021 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Flickor 2005, 2006, 2007, 2008
Pojkar 2010, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009

Kontaktinformation

031137400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/fotboll/spanien/barcelona-summer-cup/ launch

Information

Barcelona Summer Cup är en av flera fotbollsturneringar som varje år spelas i Salou, några mil söder om Barcelona. Mitt under den spanska sommaren åker mängder av lag till Spanien från länder i hela världen för att spela fotboll.

Barcelona Summer Cup bjuder givetvis på roligt cupspel, men Salous placering på Costa Brava-kusten lockar givetvis med sol, värme och salta bad. Cupen spelas under tre dagar med tid för att göra roliga utflykter. I och kring Salou finns mängder av roliga aktiviteter att sysselsätta sig med och vi kan starkt rekommendera en resa till Barcelona.

Turneringen spelas på ett samlat cupområde som rymmer åtta fullstora planer av bra kvalitet. På området finns både välskötta naturgräsplaner samt den senaste generationens konstgräs. Ni bor på gångavstånd från cupområdet och inkvarteras i något av cupens officiella cuphotell. Alla hotell är trestjärniga, ligger vid kusten och har en utomhuspool. Ni äter era måltider på hotellet.

Vi har givetvis varit i Salou och är imponerade av både faciliteterna och cuparrangören. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda denna cup i vårt utbud!

Kontakta oss redan i dag för att få en offert på Barcelona Summer Cup

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!