Spanien: Football Cup Barcelona (Vår) Fotboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 22 april 2022 - den 25 april 2022 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Pojkar 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013

Kontaktinformation

031137400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/fotboll/spanien/football-cup-barcelona-var/ launch

Information

Välkomna till Costa Brava-kusten och mysiga Salou! Några mil söder om Barcelona spelas cupen Football Cup Barcelona under tre helger som faller samman med det svenska påsk- och höstlovet.

Närmare 100 lag från cirka 15 olika nationer åker varje år till Barcelona för att fira in påsken med fotboll, sol, bad och värme. Football Cup Barcelona spelas på ett samlat cupområde bestående av åtta fullstora planer av både välskötta naturgräsplaner och den senaste generationens konstgräs som alla håller hög kvalitet.

Ni bor i stugor med helpension på det stora och mysiga området Cambrils Park Resort, som ligger på gångavstånd från cupområdet. Cupen spelas under två dagar och det finns mängder av aktiviteter kring Salou eller givetvis närliggande Barcelona om man vill förlänga sin vistelse ett par dagar. Kanske tajmar ni in några av FC Barcelonas hemmamatcher i La Liga - vi hjälper gärna till med att inkludera matchbiljetter i ert paket.

Vi har självklart varit på plats i Salou och från och med 2020 är vi officiell partner till Football Cup Barcelona. Vad innebär det?

  • Vi är arrangörens förtroendevalda och enda researrangör som får hjälpa svenska lag.
  • När ni bokar med oss så bokar ni till samma pris som hos cuparrangören - men i svenska kronor.
  • Ni slipper dessutom att göra jobbet - vi gör det åter.

Kontakta oss redan i dag för att få en offert till Football Cup Barcelona.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!