Spanien: Football Cup Barcelona (Vår) Fotboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 9 april 2021 - den 12 april 2021 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Pojkar 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011

Kontaktinformation

031137400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/fotboll/spanien/football-cup-barcelona-1/ launch

Information

Välkomna till Costa Brava-kusten och gemytliga Salou! Några mil söder om Barcelona spelas cupen Football Cup Barcelona under tre helger som faller samman med det svenska påsk- och höstlovet. Denna första omgång spelas under påsken och här hittar du den första och den andra av de turneringar som spelas i höst (båda med andra åldersklasser).

Närmare 100 lag från cirka 15 olika nationer åker varje år till Barcelona för att fira in påsken med fotboll, sol, bad och värme. Football Cup Barcelona spelas på ett samlat cupområde bestående av åtta fullstora planer av både välskötta naturgräsplaner och den senaste generationens konstgräs som alla håller hög kvalitet.

Ni inkvarteras på Cambrils Park Resort som ligger på gångavstånd från cupområdet. Ni bor i hotellrum eller stugor med helpension och ni intar alla era måltider på ert boende.

Cupen spelas under två dagar och det finns mängder av aktiviteter i och kring Salou. Vi kan varmt rekommendera er att förlänga er vistelse för ett besök till Barcelona. Om ni har tur kan ni tajma in några av FC Barcelonas hemmamatcher i La Liga - vi hjälper gärna till med att inkludera matchbiljetter i ert paket.

Vi har självklart varit på plats i Salou och från och med 2020 är vi officiell partner till Football Cup Barcelona. Vad innebär det?

  • Vi är arrangörens förtroendevalda och enda researrangör som får hjälpa svenska lag.
  • Vi kommer att finnas på plats under hela turneringen för att säkerställa att ni får bästa möjliga service.
  • När ni bokar med oss så bokar ni till samma pris som hos cuparrangören - men i svenska kronor.
  • Ni slipper dessutom att göra jobbet - vi gör det åter.

Kontakta oss redan i dag för att få en offert till Football Cup Barcelona.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!