Spanien: Football Cup Barcelona (höstlov) Fotboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 29 oktober 2021 - den 1 november 2021 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Flickor 2006, 2008, 2009, 2007
Pojkar 2011, 2012, 2013, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010

Kontaktinformation

031137400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/fotboll/spanien/football-cup-barcelona-hostlov/ launch

Information

Välkomna till Costa Brava-kusten och Salou - endast några mil söder om världsmetropolen Barcelona. I oktober spelas Football Cup Barcelona under två helger kring det svenska höstlovet varav detta är den andra helgen som är i anslutning till höstlovet. Gå in på vår hemsida för att hitta den turneringen som spelas helgen dessförinnan i oktober samt den cup som spelas under våren (båda med andra åldersklasser).

Turneringen lockar nästan 100 lag från cirka 15 olika nationer till Barcelona-området under höstlovet. Sol, bad och värme lockar givetvis, men denna turnering sticker även ut tack vare sitt samlade cupområde. Området består av åtta fullstora planer av toppkvalitet; mycket välskötta naturgräsplaner samt planer av den senaste generationens konstgräs.

Ni bor i stugor med helpension på det stora och mysiga området Cambrils Park Resort, som ligger på gångavstånd från cupområdet. Cupen spelas under två dagar och i Salou finns massor av roliga aktiviteter för laget om ni vill förlänga er vistelse med några extra dagar i solen. Vad sägs om ett besök på vattenparken eller en utflykt till Barcelona som ligger en timme från Salou? Kanske vill ni boka en tur på Camp Nou, och med lite tur kan ni tajma in ert besök med någon av FC Barcelonas hemmamatcher i La Liga. Vi kan boka matchbiljetter till er.

Vi har självklart varit på plats i Salou och från och med 2020 är vi officiell partner till Football Cup Barcelona. Vad innebär det?

  • Vi är arrangörens förtroendevalda och enda researrangör som får hjälpa svenska lag.
  • Vi kommer att finnas på plats under hela turneringen för att säkerställa att ni får bästa möjliga service.
  • När ni bokar med oss så bokar ni till samma pris som hos cuparrangören - men i svenska kronor.
  • Ni slipper dessutom att göra jobbet - vi gör det åt er.

Kontakta oss redan i dag för att få en offert till Football Cup Barcelona.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!
Annonser
Sport Stad Cup Klubb Startdatum Sista registreringsdag

Stockholms län
IFK Stocksund Höstcup
Fotboll
IFK Stocksund 2021-10-09 2021-09-19
2021-09-19