Spanien: Football Cup Barcelona (Höst) Fotboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 22 oktober 2021 - den 25 oktober 2021 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Flickor 2006, 2007, 2008, 2005
Pojkar 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

Kontaktinformation

031137400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/fotboll/spanien/football-cup-barcelona-host/ launch

Information

Välkomna till Costa Brava-kusten och Salou - endast några mil söder om världsmetropolen Barcelona. I oktober spelas Football Cup Barcelona under tre helger, i perfekt anslutning till det svenska höst- och påsklovet. Här hittar du turneringen som spelas helgen därpå i oktober samt den cup som spelas under påsken (båda med andra åldersklasser).

Turneringen lockar nästan 100 lag från cirka 15 olika nationer till Barcelona-området under höstlovet. Sol, bad och värme lockar givetvis, men denna turnering sticker även ut tack vare sitt samlade cupområde. Området består av åtta fullstora planer av toppkvalitet; mycket välskötta naturgräsplaner samt planer av den senaste generationens konstgräs.

Ni bor på gångavstånd från cupområdet och inkvarteras i hotellrum eller i stugor på Cambrils Park Resort. Boendet inkluderar helpension och ni äter alla era måltider på ert boende.

Cupen spelas under två dagar och i området runtomkring Salou finns massor av roliga aktiviteter för laget. Ni kan enkelt förlänga er vistelse om ni önskar tillbringa några extra dagar i solen innan eller efter turneringen. Vad sägs om ett besök på vattenparken eller en utflykt till Barcelona? Barcelona har mycket att erbjuda och ligger en kortare resa från Salou. Kanske vill ni passa att besöka Camp Nou? Med lite tur kan ni tajma in ert besök med någon av FC Barcelonas hemmamatcher i La Liga. Vi kan boka matchbiljetter till er.

Vi har självklart varit på plats i Salou och från och med 2020 är vi officiell partner till Football Cup Barcelona. Vad innebär det?

  • Vi är arrangörens förtroendevalda och enda researrangör som får hjälpa svenska lag.
  • Vi kommer att finnas på plats under hela turneringen för att säkerställa att ni får bästa möjliga service.
  • När ni bokar med oss så bokar ni till samma pris som hos cuparrangören - men i svenska kronor.
  • Ni slipper dessutom att göra jobbet - vi gör det åt er.

Kontakta oss redan i dag för att få en offert till Football Cup Barcelona.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!