Wintercupen 2019 Futsal

Ärtemarks IF / Bengtsfors - Västra Götalands län

När?

den 4 januari 2019 - den 5 januari 2019 , Sista registreringsdag är den 20 december 2018

Åldrar

Damer
Herrar

Kontaktinformation

0732-556199
Centralbacken 10E, 666 31 Bengtsfors launch
kontakt@wintercupen.tk launch
http://www.wintercupen.tk launch

Information

Futsalturneringen Wintercupen i Bengtsfors Sporthall spelas den 4 januari för damlag och den 5 januari för herrlag. Damturneringen består av två grupper med 5 lag i varje där de två bästa i varje grupp går vidare till slutspel. Herrturneringen har fyra grupper med fyra lag i varje och även där går de två bästa lagen vidare till slutspel.

I damklassen är det fullbokat men vi tar gärna emot anmälningar till reservlistan ifall något lag lämnar återbud. I herrklassen så finns det två platser kvar.

Anmälan kan göras via mail eller telefon. Det går också att anmäla sig via hemsidan. För att göra detta gå in på http://www.wintercupen.tk, klicka på login och skapa ett användarkonto eller logga in direkt via ditt facebook konto. När detta loggat in så klickar du på Herrar eller Damer 2019 beroende på vilken klass du skall anmäla ditt lag till och sedan fyller du i anmälningsformuläret.

Välkomen med din anmälan.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!