Nederländerna: Brabant Girls Cup Fotboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 26 maj 2022 - den 29 maj 2022 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Damer

Flickor 2005, 2007, 2009

Kontaktinformation

031-137 400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/fotboll/holland/brabant-girls-cup launch

Information

Brabant Girls Cup är cupen för flicklag som inte bara sätter fotbollen i fokus, men även sammanhållningen och lagandan.

Här belönas lagen med bästa hejaramsa och banner med fina priser och de deltagande lagens goa stämning bidrar till en oerhört bra atmosfär på och utanför plan. Om ni vill stärka lagets anda är detta cupen för er! Brabant Girls Cup växer för varje år. Under 2018 deltog fler än 60 lag med spelare från bland annat Holland, Frankrike, Tyskland och Danmark. Alla lag är garanterade minst sex matcher och matcherna spelas på tio planer.

Cupen spelas i Rosmalen och i direkt anslutning till cupområdet finns det en mindre marknad att kika in mellan matcherna och strax utanför Rosmalen ligger 's-Hertogenbosch, mer känt som Den Bosch, med sina mysiga kvarter, trevliga restauranger och kulturliv. När ni är här får ni inte missa att testa den lokala specialiteten Bossche bol som närmast kan liknas vid vad vi skulle kalla för en skumboll eller munk. Cirka en timmes resa från Rosmalen ligger även både Amsterdam och Haag.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!
Annonser
Sport Stad Cup Klubb Startdatum Sista registreringsdag

Örebro län
Select Cup
Fotboll
Örebro SK Ungdom 2022-10-01 2022-09-16
2022-09-16