Portugal: Lisbon Football Youth Cup Fotboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 29 oktober 2021 - den 1 november 2021 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Flickor 2004, 2006
Pojkar 2004, 2006, 2008, 2010

Kontaktinformation

031-137 400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/fotboll/portugal/lisbon-football-youth-cup launch

Information

Vi välkomnar er till Lissabons senaste ungdomsturnering, Lisbon Football Youth Cup - den perfekta cupen att kombinera med höstlovet!

Inför 2018 års turnering bokade vi in de första svenska lagen som fick chansen att delta i denna turnering under den portugisiska solen. Även 2021 väntas Sporting Lissabon delta tillsammans med motstånd från bland annat Portugal, Spanien, Frankrike, Storbritannien och från våra nordiska grannländer. Turneringen passar lag på både breddnivå och högre nivå; andra halvan av turneringen är nivåanpassad utifrån resultaten i de första matcherna.

Lissabon står som värdstad och är huvudstaden i ett land med lång tradition av fotbollsspel. I Lissabon är man fotbollstokiga och lite extra malliga över att ha fostrat fotbollsstjärnan Christiano Ronaldo. I Lissabon har de ett härligt klimat året runt, omgett av böljande landskap och fullt till bredden med sitt rika kulturarv. År 2017 utsågs Lissabon dessutom till "World's Leading City Break" under World Travel Awards mot andra nominerade storslagna destinationer som Dubai, Sydney och Hong Kong.

Ni garanteras minst fyra matcher á 2x20 minuter och i varje ålderskategori deltar minst 8-10 lag.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!