Spanien: Granollers Cup Handboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 30 juni 2021 - den 4 juli 2021 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Flickor 2000, 2003, 2005, 2007, 2009
Pojkar 2007, 2009, 2000, 2003, 2005

Kontaktinformation

031-137 400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/handboll/spanien/granollers-cup launch

Information

Välkommen till handbollsstaden Granollers och en av världens allra mest internationella handbollscuper. Sol, bad, bra handboll och en upplevelse för livet!

År 2021 arrangeras här Granollers Cup för 22:e gången och turneringen lockar varje år flera hundratals lag från världens alla håll och kanter. I fjol deltog över 5 000 spelare som gjorde upp om vinsten i Granollers Olympic Hall och på 17 andra planer. Välj om ni vill bo mitt i händelsernas centrum med gångavstånd till planer och matsal, eller vid kusten och havet en kortare resa utanför Granollers. Vi har flera boendealternativ i Granollers och några hotell i semesterorter som Calella och Santa Susanna, som båda är omåttligt populära destinationer för våra träningsläger i bland annat fotboll och simning.

Turneringen har kringaktiviteter att erbjuda efter matcherna varje kväll; invigning, discon, ledarträffar och uppvisningsmatcher mellan tränare och ledare. Det finns en kommunal simhall inom gångavstånd och all lokaltrafik ingår.

Passa även på att göra ett besök i Barcelona och upplev stadens vibrerande puls, långa stränder, kulinariska utbud och praktfulla arkitektur. För de fotbollsintresserade kan vi också varmt föreslå ett besök på FC Barcelonas hemmaarena Camp Nou.

Kontakta oss för skräddarsydd offert inklusive flygresa. Vi kommer ha färdiga flygpaket i september.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!