Tyskland: Hanse Cup Handboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 19 april 2019 - den 22 april 2019 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Damer
Herrar
Flickor 2002, 2004, 2006
Pojkar 2002, 2004, 2006

Kontaktinformation

031-137 400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/handboll/tyskland/hanse-cup launch

Information

Välkomna till Hanse Cup, en handbollscup som under påsken 2019 spelas för 9:e året i tyska Bergedorf. Spela Hanse Cup i påsk och möt internationellt motstånd från hela norra Europa!

I utkanten av Hamburg ligger Bergedorf - kulissen för en handbollsturnering som återkommande lockar cirka 100 lag från hela norra Europa; Frankrike, Holland, Tyskland och från våra nordiska grannar. Varför just Hanse Cup kan man fråga sig. Svaret är enkelt. Under påsken förvandlas den gemytliga atmosfären i Bergedorf till vad som närmast kan beskrivas som festivalkänsla.

Dagarna är fyllda med matcher och på ankomstdagen arrangeras också en välkomstfest - ett tillfälle för spelarna att få lära känna nya likasinnade människor före turneringens start. Eller på att tajta till laget och påbörja peppen inför matcherna som drar i gång på långfredagen.

Varje lag garanteras minst fem matcher och turneringen spelas i och kring Sportforum - Bergedorfs stora idrottsanläggning som, utöver handbollshallar, också inhyser både tennisbanor, simhall och gym.

Under påskafton kommer spelarna att få utrymme i sitt spelschema som gör det möjligt för dem att byta ut Bergedorfs gröna omgivningar mot ett pulserande Hamburg - Tysklands näst största stad. Hamburg ligger endast 20 minuters resväg från Bergedorf och varför skulle man inte vilja tillbringa påskafton tillsammans med laget i Hamburg?

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!