Island: Fjölnir Cup - Exklusiv partner Handboll

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 8 augusti 2018 - den 12 augusti 2018 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Flickor 2003, 2004, 2005, 2006
Pojkar 2003, 2004, 2005, 2006

Kontaktinformation

031-137 400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
erla@olka.se launch
https://olka.se/resor/cupresor/island/fjolnir-cup/ launch

Information

Välkomna till den första upplagan av Fjölnir Cup som spelas i Reykjavik, världens nordligaste huvudstad. OLKA Sportresor är exklusiv partner och bokar in och administrerar turneringen för alla svenska lag. Arrangören väntar sig upp emot 80 deltagande lag som kommer att göra upp om titeln i staden som anses vara en av de renaste och säkraste städerna i hela världen.

Turneringen avgörs i matcher om 2x15 minuter och alla lag garanteras minst fem matcher. Gruppspelet spelas på sju olika utomhusplaner, omringad av en helt unik natur som bara återfinns på Island. Finalerna spelas i A- och B-finaler inomhus.

Under kvällen av den första matchdagen anordnas en invigningsceremoni som är gratis för alla deltagare. Det är också möjligt att köpa till ett extra deltagarpaket som bland annat inkluderar tillträde för ledarna till en ledarlounge. Exklusivt för den första upplagan erbjuder vi två ledare per lag dessa deltagarpaket utan någon extra kostnad.

Genom ert cupdeltagande får ni gratis transport mellan boende och spelplaner och ni får även gratis inträde till bland annat simhallen, ishallen, bowling och den lokala biografen. Reykjavik är en stad som ligger på fler och fler människors lista över städer att besöka. Inte bara för sina varma källor och sceniska natur med havet, bergen, grönskan och norrskenets skådespel på himlen. Men också för den helt unika kultur, arkitektur och kulinariska utbud som återfinns där.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!