Lettland: Unihoc Riga Cup Innebandy

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 17 augusti 2018 - den 19 augusti 2018 , Sista registreringsdag är den 15 juli 2018

Åldrar

Damer
Herrar
Pojkar 2003, 2005, 2007

Kontaktinformation

031-137 400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/resor/cupresor/lettland/unihoc-riga-cup/ launch

Information

Herrklassen spelas även i en Elit-klass.

Välkomna till vackra Riga och Unihoc Riga Cup som under år 2018 spelas för sjätte gången! Ta chansen att möta ett internationellt motstånd i en turnering som i fjol lockade över 1.000 spelare.

Unihoc Riga Cup avgörs samtidigt som Rigas stadsfestival pågår och staden sprudlar av liv och spännande aktiviteter. Riga är den största staden i Baltikum och har under de senaste åren stått värdar för stora idrottsarrangemang, senast för curling-VM för damer och ishockey-VM för herrar. Att åka till Riga för att spela innebandy är vad vi skulle kunna kalla för ett säkert kort. Här finns inte bara en internationell innebandycup, men också ett rikt kulturliv fullt med kulinariska upplevelser insprängt bland enastående arkitektur.

Gruppspelet spelas i grupper om 4-5 lag och varje lag går vidare till slutspel. Alla lag är garanterade minst fyra matcher. Matcherna spelas i 2x15 minuter. För Herr Elit spelas de i 2x20 minuter.

Vi erbjuder er ett komplett resepaket och har möjlighet att boka antingen flyg eller färja för hela laget.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!