Lettland: Riga Floorball Cup Innebandy

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 12 augusti 2021 - den 14 augusti 2021 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Damer
Herrar
Pojkar 2007, 2009

Kontaktinformation

031-137 400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
http://olka.se/cuper/innebandy/lettland/riga-floorball-cup launch

Information

Välkomna till vackra Riga och Riga Floorball Cup (tidigare Unihoc Riga Cup) som under år 2021 spelas för åttonde gången! Ta chansen att möta ett internationellt motstånd i en turnering som under 2018 lockade 45 lag och spelare från åtta olika länder.

Riga Floorball Cup avgörs samtidigt som Rigas stadsfestival pågår och staden sprudlar av liv och spännande aktiviteter. Riga är den största staden i Baltikum och har under de senaste åren stått värdar för stora idrottsarrangemang, senast för curling-VM för damer och ishockey-VM för herrar. Att åka till Riga för att spela innebandy är vad vi skulle kunna kalla för ett säkert kort. Här finns inte bara en internationell innebandycup, men också ett rikt kulturliv fullt med kulinariska upplevelser insprängt bland enastående arkitektur.

Gruppspelet spelas i grupper om 4-5 lag och varje lag går vidare till slutspel. Alla lag är garanterade minst fyra matcher. Matcherna spelas i 2x15 minuter. För Herr Elit spelas de i 2x20 minuter.

Vi erbjuder er ett komplett resepaket och har möjlighet att boka antingen flyg eller färja för hela laget.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!