Tjeckien: Prague Masters - Exklusiv partner Innebandy

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 9 november 2023 - den 11 november 2023 , Sista registreringsdag är den 10 september 2023

Åldrar

Damer
Herrar

Kontaktinformation

031-137 400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/innebandy/tjeckien/prague-masters/ launch

Information

ÅLDERSKLASSER Dam; 30+, 35+ Herr; 35+, 40+, 45+

Vi kan stolt presentera att OLKA Sportresor från och med år 2018 är exklusiv partner till innebandyturneringen Prague Masters. Vi hanterar alla bokningar, lagregistreringar och ordnar logi för samtliga deltagande svenska lag.

Tjeckien har på senare år blivit en innebandynation att räkna med och här arrangeras flera erkända turneringar, bland annat ungdomsturneringen Prague Games och Czech Open som vi också är stolt exklusiv partner för. Prague Masters är veteranturneringen som lockar till sig massvis med innebandylag från när och fjärran. Under 2019 deltog cirka 100 lag från 11 olika länder och turneringen växer sig större för varje år.

Prag kan vara en av världens kanske vackraste städer och är den perfekta kulissen för en seniorturnering i innebandy. Staden har inte bara en utpräglad ölkultur, men också en hel del historia i stadens speciella nyanserade arkitektur och många museum. Vi kan även boka resa för medföljande supportrar till samma förmånliga pris som för spelarna. Supportrar kan välja att bo tillsammans med laget eller välja en annan kategori på boendet om så önskas.

OLKA Sportresor har färdiga boendepaket på olika hotellalternativ för er resa. Vi har även färdiga paket med buss och flyg.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!