Tjeckien: Czech Open - Exklusiv partner Innebandy

OLKA Sportresor / Utomlands

När?

den 7 augusti 2024 - den 10 augusti 2024 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Damer
Herrar

Kontaktinformation

031-137 400
Norra Allégatan 2, 413 01 Göteborg launch
info@olka.se launch
https://olka.se/cuper/innebandy/tjeckien/czech-open/ launch

Information

Ålderskategorierna är uppdelade i Dam, Dam Elit, Herr, Herr Elit och Herr Pro.

De senaste åren har Tjeckien rest sig ur jorden som en aspirerande innebandynation. Här arrangeras flera innebandyturneringar årligen, bland annat Prague Games och Prague Masters som vi också är stolt exklusiv partner för. Czech Open är världens mest internationella innebandyturnering och sedan starten 1993 har cupen haft hela 4 300 deltagande lag från 30 olika nationer. Ta chansen att inleda säsongen med spel av hög klass i denna turnering som spelas på både bredd- och elitnivå.

Vi är sedan Czech Open 2018 exklusiv partner på den svenska marknaden och hanterar alla bokningar inklusive registrering och logi för alla svenska lag.

Prag har ett betydligt anseende som en av världens vackraste städer och allt fler väljer att åka hit för stadens typiska mix av historisk arkitektur, men också för att det är en stad som lever. Prag har ett starkt kultur- och nöjesliv och ett färgstarkt uteliv med sina restauranger och barer. Har ni medföljande supportrar som också vill avnjuta innebandy av hög standard och uppleva en helt unik stad mellan matcherna? Vi bokar resan även för er – till samma fördelaktiga pris. Ni väljer om ni vill bo tillsammans med laget eller på boende av annan kategori.

OLKA Sportresor har färdiga boendepaket (skola, vandrarhem, hotell) för er resa. Vi har även färdiga paket med buss. Paket med flyg på förfrågan.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!