Saturday, January 6, 2018 - Saturday, January 6, 2018 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

070-712 2110
Östhammar launch
osthammarhockey05@gmail.com launch

Information

**Östhammars SK bjuder in till Wallins Cup 2018 för U13, lördag 6 januari, 2018 i Östhammars ishall. **

Cupnivå: lätt/medel

• Sex lag fördelade på två grupper
  • Alla möter alla i respektive grupp
  • Samtliga lag spelar minst tre matcher. Går man till semifinal i sin grupp spelar man fyra matcher.
  • Gruppernas treor möts i match om 5-6 plats.
  • Semifinalspel: gruppsegrarna möter tvåorna i den andra gruppen.
  • Förlorarna i semifinalen möts i match om 3-4 plats.
  • Vinnare i semifinaler möts i finalen.

Speltid: 2*15 minuter

• Helplansspel
  • Utvisningar i en minut, i övrigt Ishockeyförbundets regler.
  • I grundspelet gäller följande vid oavgjort resultat; inbördes möte, flest gjorda mål, utvisningsminuter, lottning.
  • I slutspelet gäller följande vid oavgjort resultat; förlängning max fem minuter med sudden death, vid oavgjort resultat efter fem minuter gäller fem straffar för vardera lag, därefter sudden death straffar.

Priser: Pokal till 1, 2 3. Medaljer till samtliga spelare. Matchens kämpe utses i vardera lag efter varje match.

Övrigt: I ishallen finns en välsorterad kiosk med försäljning av godis, kaffe, korv, toast m m. Det finns också försäljning av grillad hamburgare, dricka och fika. Lotterier med fina priser anordnas.

Kostnad: Anmälningsavgifter är 3000 kr/lag. Spelaravgiften är 300 kr/spelare. Tre ledare äter tillsammans med sitt lag. Vid fler ledare tillkommer 100 kr/pp för extra mat.

Betalning: maila anmälan till osthammarhockey05@gmail så får du ett bekräftelsemail med betalningsinstruktioner.

Måltider: I priset ingår frukt, mellanmål och lunch för samtliga spelare och tre ledare. Vänligen meddela specialkost senast två veckor innan speldag.

Vid frågor kontakta Anne-Lie Wallinder på 070-712 21 10 eller via mail osthammarhockey05@gmail.com

Varmt välkomna!

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!